logo Vaert Advies slogan Vaert Advies
Vaert Advies Eindhoven - juridisch advies op maat Vaert Advies - organisatie
Vaert Advies - soorten dienstverlening
Vaert Advies - nieuws
Vaert Advies - referenties
Vaert Advies - contact
 

Sinds 2009 kent Eindhoven een eigen weekendschool. "De Trudo Weekendschool" is een 'school' voor nieuwsgierige, leergierige kinderen. Gedurende drie jaar maken ze op zondag (van 11.00 tot 14.30 uur en natuurlijk niet in de vakanties) kennis met kunst, cultuur en wetenschap. Ze duiken in een boeiende wereld, waarmee ze van huis uit waarschijnlijk niet zo gauw in aanraking komen. Journalisten en doktoren, advocaten en architecten, rechters en politici laten hen zien, horen en ervaren wat er allemaal bij hun vak komt kijken.
Bron: http://www.trudo.nl/default.aspx?pid=8&itemid=20012

Mr. Jan-Willem Geurts geeft als een van de vrijwilligers les op de weekendschool aan de jongste kinderen van het eerste leerjaar. Samen met enkele andere enthousiaste professionals leert Jan-Willem de kinderen in circa vijf zondagen een lied schrijven. Ook leren ze het lied te zingen en wordt het opgenomen in een muziekstudio. Als klap op de vuurpijl wordt een professionele videoclip opgenomen door Martie Dekkers (www.mdekkers.com) op het geweldige terrein Strijp S.


De videoclip is inmiddels officieel gelanceerd. Hij is te bewonderen op: http://www.youtube.com/watch?v=9JzFb6n8Wr0.
Wilt u weer eens gaan adverteren? Overweeg dan een sponsor- of donateursschap bij de Weekendschool! Het is een geweldig goede bestemming en past bovendien ook nog eens in de "maatschappelijk verantwoord ondernemen-gedachte".

© 2011 Vaert Advies